17 Ocak 2008 Perşembe

Korktuğum Başıma Geldi!

Evet! Aynen başlıkta belirttiğim gibi Korktuğum başıma geldi! Hemde ne gelmek! Korkularımın gerçek olduğunu anladığım an suratım beş karış oldu. Sanki Dünya başıma yıkılıyor sandım. Gerçi şu an biraz rahatım ama içim hayli buruk. Onlara bir daha dokunma isteği duyamamak, bir daha kafamın içinde kurgulamdan yaşamak benim için ölüm gibi. Zaten şu an ölü gibiyim, rahatlıkta oradan gelmekte. Tamam, kabul ediyorum. Büyüdüm, herkes gibi, doğanın normal düzenindeki normal bir parçanın olması gerektiği gibi büyüdüm. Ama gerçekten doğanın bir parçasında olmak ona bir daha erişemem demek mi? Sadece bana mı oluyor, yoksa herkese olan bir şey mi?

Cidden zihnim allak bullak oldu. Bir daha oyun oynayamayacağım sanırım. Sadece tek tesellim bunun geçici bir şey olmasını ummak. Yoksa tek dayanağım olan oyunlar olmadan yaşayamam.

Not: Yorum yapacak arkadaşlar! Eğer bu geçici olan bir durum ise lütfen belirtin, yoksa ben bu yük ile dayanamıyorum. Yaşım 22 ama oyunlardan soğudum, uzaktan bakmak daha güzel geliyor.

Not 2: Sakın Anneniz ile ters düşmeyin bilgisayar ve oyunlar konusunda. Annem bana bundan 2 yıl önce "bir daha oyun oynama isteği duyamayasın" diye beddua etti. Ben inanırım beddua'ya. Ama töbe dedirtirdim. Umarım geçer. :(

9 yorum:

MrClown dedi ki...

Ben daha yeni tohumlanan bir genç(o ne lan?) olduğum için, oyunlardan soğuma olmadı daha :D
Ama sana tavsiyem Laçin; Annenle oyun oynaman ;) Ben annemle açıp UT, COD, Fifa oynuyorum, eğlenceli oluyor :)

Laçin dedi ki...

Evet Annem ile oyun oynuyorum; Genelde kafada oklava kırmaca oyunu. Tahmin edersiniz ki hep annem kazanıyor. :)

Puhaha dedi ki...

Ben hiç oynayamıyorum çünkü benimkiler ile anneminkiler çok farklı. İnternetten Scrabble oynar her zaman.

Laçin dedi ki...

Scrabbel süper ama benim Annem bilgisayarı Hastane kuyruğundan kurtulmak dışında hiç sevmez.

FRoST dedi ki...

Laçin sana tavsiyem, daha önce hiç ilgilenmediğin türde oyunlar denemen. Başka bir çözüm yolu da meslek sahibi olup, ekonomik özgürlüğünü kazanana dek oyunlardan uzak durman :)

Adsız dedi ki...

Dönemlik bir durum olabilir. Örneğin benim içimden tatil dönemlerinde oyun oynamak hiç gelmiyor niyeyse. Finaller biter bitmez başlayacağım oyunların listesini yapmıştım. Bir tanesini bile açasım gelmiyor şimdi.

dementium

Swordwolf dedi ki...

Onaga'nın tavsiyesini birçok kez denemiş fakat başarıya ulaşamamış birisi olarak söylemeliyim ki Allah kolaylık versin Laçin. :)

OttO dedi ki...

Onaga'nın tavsiyesini denemiş ve başarmış biri olarak; "Laçin, evet geçici bir durum." diyorum.

30'a tabure dayamış biri olarak oyun oynuyorum ve istekliyim. İsteklerim arada bir kayboluyor sırada bir geliyor.

Sonuçta bu da geçer Laçin. Kasma hayatını yaşa, oyunlu/oyunsuz farketmez. Hayat da oyun lan...

Monthius dedi ki...

Ara ara olur öyle Laçin'cim. Muhtemelen bir süre sonra geçecektir. Onaga'nın yazdığı denemediğin türde değişik oyunlarla ilgilenmen de çözüm olabilir.

En olmadı eski oyunları aç oyna be Laçin'cim. Aha bak ben Soul Reaver 2 yükledim, nostaljiden nostaljiye koşuyorum, mutluyum, gururluyum. :)