4 Ocak 2009 Pazar

Yeni...

Yeni bir blog geliyor desem? xD Bununla ilgilenemedim, çünkü bu blogu açarken çok sığdım; ancak yine de sığ olmama rağmen bu blogda yazı yazmak istemiyorum artık. Yeni bir blogda, sığ sulardan, okyanuslara doğru ilk kulacımı atmak istiyorum. Artık bazı şeylerde geliştiğimi hissetmeme rağmen, bu gelişimi yazıyla fikirlerimi kalıcı olarak bloguma kaydetmenin hem benim, hem de sizlerin gelişmesinin gerektiğini hissediyorum. Her kim "ben kimseden bir şey öğrenmem, kimsenin fikirlerine ihtiyacım yok" diyorsa, kesinlikle kendini kandırıyordur. Oyungezer Forumlarındaki geçirdiğimiz bu güzel 1 yıl boyunca kim, başka birinden hiçbirşey öğrenmediğini idda edebilir ki? İşte bu fikirle yola çıkıyorum. Kendime yüklediğim misyon çok önemli, bu konuda oldukça hassas ve vizyonu geniş biri olmak için çaba sarfediyorum. =)

Yeni blogumun başlıca konuları(olmasını düşündüğüm şeyler):
Müzik ve Enstrüman
Siyaset
Felsefe
Şiir ve Düzyazı(Bunca zamandır yazdığım hikayelerin derlenmesi)
Bir de bir sürprizim var. Bazı şeyleri benim gözümden bir film şeridi gibi izlemenizi istediğim bir konu bu. İnşallah güzel olmasını temenni ediyorum =)

Hadin hoşçakalın! Yeni blogumda, yepyeni bir tasarım, yepyeni bir yazım şekli ile karşınızda olacağım. Allahaısmarladık!

6 yorum:

OttO dedi ki...

Adresi ne lan?

Ahmet Kamil Keleş dedi ki...

Bekliyoruz.

Monthius dedi ki...

Hani nerde? Yeni blog isteriz de isteriz!

Adsız dedi ki...

Hadi bakalım, iyi gaz verdin heyecanladık. Bekliyoruz. Çok bekletme lan =D

Adsız dedi ki...

Daha durun yahu, öyle pat diye bir şeyler çıkartacak değilim; çünkü güzel olmasını istiyorum. Büyük ihtimalle sömestr zamanına denk getireceğim.

İyi olacak gibi, bakalım... =)

Laçin dedi ki...

http://grandpasinn.blogspot.com/

Aha size yeni adres xD